hubungi Butterfingers? /contact Butterfingers?

  • contact@butterfingers.com.my, penerbitanbutterworld@yahoo.com

Sabtu, Julai 05, 2008

Mohon Maaf



Pertama sekali kami ingin memohon maaf kepada semua peminat butterfingers yg telah hadir diLaundry (3 July) dan indie fest (5 July)kerana tidak dapat memberikan persembahan. Ini kerana emmett telah dimasukkan ke hospital pada Khamis pkl 4.30 pm akibat appendix. Alhamdulillah beliau selamat menjalani pembedahan dan pada hari ini beliau telah pun didischarge dari wad dan selamat tiba dirumah. Bersama-samalah kita semua berharap agar emmett cepat sembuh.
Seperti yg telah diwar-warkan sebelum ini dan sebagai tanda penghormatan kepada anda yg sentiasa menyokong pergerakan butters, juga kepada mereka yg telah kecewa kerana tidak dapat melihat persembahan butterfingers, kami akan memberikan secara PERCUMA lagu M A H A R A N I (versi radio). Anda boleh lah mendapatkannya dari www.myspace.com/butterlatethannever dengan cara memuat turun.
Detik 678 pun akan tiba dlm masa 1 jam lagi,,jadi ini adalah soft release dari kami semua.
Album yg ditunggu2 akan muncul di kedai2 kaset terpilih sedikit masa lagi. Harap bersabar, ini kerana proses distribution memakan sedikit masa untuk diagih-agihkan. Kami akan memberikan semua list kedai tersebut dlm minggu depan. Dan anda boleh mendapatkannya terus pada sekitar hujung bulan July.

~dax~





7 ulasan:

ndtts10 berkata...

jangan lupa distribute the album to Brunei yea :D Terima kasehh

namasayaroslim berkata...

MashaAllahLah, MashaAllah, semuga Brother Emmett cepat-cepat kumbali sehatlah...

okishimashuji berkata...

emmet nampak sihat jeh?

Tanpa Nama berkata...

"senyum dalam tangis"

Nandre The Legend berkata...

nak beli album baru, nak beli album baru....

rizzal aka popkoRn berkata...

..6/7/08 sudah berlalu..mana nye???..aku tak sabar nak layan ni..

anip mambo berkata...

moga cepat sembuh.

btw, mcm mana dgn distribution cd secara online?still on?mcm mana dgn overseas order?