hubungi Butterfingers? /contact Butterfingers?

  • contact@butterfingers.com.my, penerbitanbutterworld@yahoo.com

Rabu, Julai 23, 2008

Butterfingers confirmed shows & concerts @

1---------------------------------------------------------------------------------------------->

KAMI - the tour
in supporting this “KAMI - The Movie”.

Date-26th July 08 (saturday)
Venue-New World Park, Penang
Time-2.15pm

Date-3rd August 08 (sunday)
Venue-
Wisma Belia (dataran), Kuantan, Pahang
Time-2.15pm

Date-
18th October (Saturday)
Venue- Bukit Jalil Car Park, K.L
Time-2.15pm

2
-------------------------------------------------------------------->

Fly FM's Campur Chart Goes Live
Date-7th August 08 (Thursday)
Venue-Laundry Bar, P.J
Time-10pm










3.------------------------------------------------------------------->

VOTP
Date-17th August 08 (sunday)
Venue-CT Plaza J.B
Time 2pm

4.-------------------------------------------------------------------------------->

X Gig
Date-23rd August 08 (saturday)
Venue-Sunway Pyramid (new wing - outdoor area)
Time-5:30pm

5.------------------------------------------------------------------------------->

K E M B A L I ALBUM SHOWCASE
Date-24th August 08 (sunday)
Venue-Planet Hollywood, K.L
Time-10.30pm















~dax~

11 ulasan:

Izzuddin berkata...

wah akhirnya singgah jugak kat JB! akan ku turunkan segerombolan butterfan dr UTM ni!
dan akan ku datang ke Planet Hollywood!!! akan ku ke sana!!!!!!
yakin!!!!!
orgasme
orgasme
orgasme!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

masa datang kuantan 3rd august, jual album sekali tak mr. dax?

Tanpa Nama berkata...

naper la show ahad malam isnin...butterfan byk yang dah bekerja...bukan budak2 sekolah yang boleh ponteng2...

nuwa berkata...

kat flyers KAMI tu, bkt Jalil 18 oct x dak pon tulis butter

buttercity berkata...

Kadak,

Kalau refer to showcase STD kat HRC dulu aku rasa better korang pick venue besar sikit la. Confirm macam sardine nanti ni.. My two cents..

buttercity

nke berkata...

oh!!! harap2 aku dapat tangkap gig butter's kat planet hollywood. huhuhu..harap2 x der aper2 plan keluarga arie tue.

Abdul Rahman berkata...

gerenti penuh planet nanti. venue kecik tuk band besar. semoga berjalan dengan lancar

Syahrul berkata...

Showcase kat planet...? sgt menarik...!

kadax berkata...

kami akan bawa cd single kat kuantan nanti 3rd,,album kenalah pi cari kat kedai 888.
memang nak buat kat hrc tapi venue tu underefurbish so kena lah shift to planet holywood iaitu tempat yg agak ideal.
jgn lambat sngt takut fullhouse,, jualan tiket akan diuruskan oleh pihak planet sendiri dan mereka mengeluarkan 800 tiket shj.tiada presales,jadi kenalah dtg awal untuk mendapatknnya.

Tanpa Nama berkata...

alamak. esok kerja. sori lah tak dapat hadir. tak boleh buat hari sabtu ke? kengkawan aku pun nak pegi tapi smua potong pasal kerja. dah tu buat lewat gila! kecewa!

alfian berkata...

how do i get tickets to the venue?
takde presales tu meaning i hav to get it at the door je ke
????