hubungi Butterfingers? /contact Butterfingers?

  • contact@butterfingers.com.my, penerbitanbutterworld@yahoo.com

Selasa, April 15, 2008

www.Guamuzik.com.my

slamat petang,

kepada sesiapa yg berminat utk 'memuat turun' lagu 1000 tahun(Mahu hidup) dari komputer ke komputer, tanpa melalui kesesakan lalu lintas, tanpa meneluarkan wang utk.minyak petroleum, tanpa menggerakkan otot serta sendi anda..
sila ke :


harap maklum.
padu!

--
rikhail win dZar

butterfingerstheband.blogspot.com

11 ulasan:

Izad berkata...

terima kasih utk hero sekalian sbb ade pun online dwnld secara sah..telah ku beli tp malangnya xbole dwnld lg..ade prob kot dgn guamusic..sok aku try lg..

antiloQue berkata...

ok encik Izad, trima kasih...
nanti kita usulkan masalah ni ke Gua.com.
padu!

the legend berkata...

cayalah pemuda2 MCKK nie...
memang menggunakan ayat yang sunggoh Melayu dan memang padu!

tahniah butter

the legend berkata...

apa macham dengan penghantaran CD 1000 tahun? ada bagus ka? saya tengah menunggu ketibaannya.. tak sabor nak dengor nie..

the legend berkata...

Butter,

saya ada order 1 CD 1000 tahun la.. bank-In pada 3 april yang lepas.. tapi belom dapat lagi la... tengah tunggu nie.. sepatutnya 3 hari bekerja ja kan?

tolong update na...berehhhhhhhhh

Izad berkata...

Salam kpd hero2 sekalian,
berbalik kpd permasalahan aku, aku still xdpt nk download dari guamuzik..mp3 lain yg aku beli skali dari guamuzik dapat la plak didwnld tp tidak utk mp3 dari butterfingers..deman aku tak dpt mendgr terus terang.
try hntr email ke musicadmin@guamuzik.com.my tp alamat tu xvalid lak..kpd hero2 sekalian terpaksa aku komplenkan..

sulfat berkata...

saudara2 butterfingers,
aku baru beli lagu terus terang tu tapi sama spt saudara izad, x dpt download...harap butter dpt selesaikan masalah ini. terima kasih.

antiloQue berkata...

sdr sulfat/izad.
kami dah adukan pada Gua.muzik..
jadi skrang boleh ke tak?
ke masih bermasalah?

sulfat berkata...

saudara loque,
masih blm dpt download lg, mesej yang aku terima....-16, store WMRM Rights error. sblm ni aku sudah berjaya test download, sudah upgrade Window Media Player Component, tp masalah ni masih muncul.
mohon kerjasama.

Izad berkata...

masih lg xdpt didwnld spt ape yg sulfat kata..nk kene karate guamuzik nih.bg email komplen pun tak dibalasnye

fareezz berkata...

Hi Guys,

Kepada sesiapa yang telah membeli dan mengalami masalah ketika memuat turun lagu2 Butterfingers di Guamuzik.com.my..sila emailkan masalah anda ke support@guamuzik.com.my dengan butiran lengkap pembelian anda (Digital Receipt) dan juga ID Guamuzik anda..

Guamuzik Support