hubungi Butterfingers? /contact Butterfingers?

  • contact@butterfingers.com.my, penerbitanbutterworld@yahoo.com

Isnin, April 07, 2008

laman web rasmi/surat elektronik rasmi kami!


*harap maafkan, sedang dibina perlahan lahan.

untuk sebarang permintaan dan pertanyaan:


untuk perhubungan media dan yg sejenis dengannya:


utk mengeratkan perhubungan sesama insan





* kami masih lagi menggunakan PenerbitanButterworld@yahoo.com utk tika dan saat ini kerana urusan 
!000thn(mahu hidup) single, dan hal hal lain sebelum pengumuman ini.

harap maklum!

padu!




--
rikhail win dZar

butterfingerstheband.blogspot.com

2 ulasan:

the legend berkata...

Yes brader...

saya dah tengok cover depan tu, memang klasik la.. tapi kalau dia dalam version hitam puteh pon lagi chomey la... layan brader...

saya suka tengok cover tu.. memang cun la.. dulu The Beatles pernah buat camnie la lebeh kurang, tapi dia gabungkan ramai2 org, dan posing depan pintu pagar... gambar tu tahun 1968...

good work brader.

BlackHowling berkata...

Apa kata korang revamped blog ni dengan template yg lagi cantik? Sebab, tak nampak cam official XD

Tak pon korang pakai wordpress dan hostkan kat hosting korang, then buat subdomain blog.butterfingers.com.my. Baru nampak cantik seh!

Ni sekadar cadangan je, kalau tak suka harap maaf la ye?