hubungi Butterfingers? /contact Butterfingers?

  • contact@butterfingers.com.my, penerbitanbutterworld@yahoo.com

Sabtu, Ogos 02, 2008

K E M B A L I - cd distribution

lain yang rancang, lain plak jadinye..oleh kerana semangat salesman yg berkobar2 dan tak nak mengikut arahan, k em b a l i sudah berada di pasaran ditempat2 sekitar Lembah Klang seperti sg.wang, semua rock corner, music valley. Juga terdapat dibeberapa tempat seperti Ipoh dan negeri2 lain. Boleh pergi mendapatkannya sekarang!
~TERIMA KASIH~

Klang Valley

1. Fantasy Music Center (Sunway Pyramid)

2. Muzik Ekpres (Shah Alam)

3. Victoria Music Center (Sq Wang)

4. Victoria Music Center (BSC)

5. Victoria Music (Amcorp Mall)

6. Rock Corner (1 U)

7. Rock Corner (Mid Valley)

8. Rock Corner (The Garden)

9. Rock Corner (Bangsar Village)

10. Rock Corner (The Curve)

Southern Malaysia

1. Inverno Music Station (Melaka Makota Parade)

2. Yee Hai (Melaka Makota Parade)

3. Pusat Music Swee Suat (Seremban Terminal 1)

4. Oriental Records (Kluang)

5. Eastern Music Center (Johor Bahru)

Northern Malaysia

1. Far East Records (Ipoh)

2. Friendly Records (Ipoh)

3. Artist Gallery (Penang Gurney Plaza)

East Coast

1. Fairy Music Center (Kuantan)

2. Exceed Music Centre (Kuantan)

3. Kemaman Music Center (Kemaman)

4. Muzikal Suara Emas (Kota Bahru)

East Malaysia

Not very sure cause we don’t have any direct retailer there.

T>B>D



~dax~

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ini yang kurang adil....kena tunggu sampai Jumaat jgk utk kami yg berada di borneo ni, nasib baik ada 'Hari Butterfingers' di xfresh radio yg dijadualkan 4hb ogos ni...itu pun kalau mengikut jadual....kepada rakan royal yg lain.....selamat menjamu halwa pendengaran anda dengan album kembali.

roslim berkata...

Yarrrr11111!!
Album dah sampai ke rumah, akan kudengar selama yg termampu.
Nikmat yg tak terhingga utk peminat2 mu!!
Butterfingers Padu!!!!!

Abdul Rahman berkata...

album dh dibeli, cuma tidak dapat poster aje. x pelah janji album kembali sudah ditangan.

Tanpa Nama berkata...

eyh,takde pun kat rock corner one utama...adei...

Marilah Kembali berkata...

aku gi ke Rock Corner Subang Parade dalam kul 2 petang tadi.. lepas bace announcement ni.. sampai2, tadak lak die letak bawah new release ke ape.. hampa la aku.. skali try la jalan2 kat bawah kategori "Malay band".. ade lak KEMBALI tercongok di situ.. ape lg.. terus rembat la.. hahaha

Tp.. Rock Corner subang parade tak tesenarai pun dlm blog? Sian tauke tu..

Anyway, die kate takde skeping poster pun die dapat.. dah abis ke poster bro? :(

Pape pun.. lepas beli je.. terus pop-up the cd into my car.. layan sampai abis dulu baru jalan.. wakakakaka.. u guys rock..

Abdul Rahman berkata...

lupa lak aku nak btau kt member2 yg aku beli kt sunwaypyramid. mula aku cek kt tower record pyramid tuh tapi xde. pastu aku trus gi Fantasy Music Center kt first floor rasenye.tgk jela peta. msuk je trus nmpk cd warna merah tuh. ok, selamat 'high' melayan butter.

Darkz05 berkata...

KEMBALI HEBAT =)

http://www.indiezine.net

roslim berkata...

Kepada RBFers yg pesan melalui money transfer tu, depa dpt cd skali ngan poster dlm NationwideEx parcel. Untung siot!!

d i e e z w a n e berkata...

da dgr da kembali... best giler babi! aku bagi 10 bintang penuh!! da lame x beli album tempatan.. mmg beli album butterfingers akan rase sgt berbaloi! sound dier... fuh........ susah nak ckp... dgr la sendiri...hehe.. butterfingers adalah terbaik di malaysia!

fuken berkata...

Kali ke-3 dengar, foooh sedap. Esok dengar 50 kali lagi la.

Tanpa Nama berkata...

hahah..aku beli kat amcorp..tgh dgr skrg ni..

"encik..itu butterfingers kaset ar sudah sampai, bila lu mau angkat?" nyonya kat amcorp mall tnya aku..siap call lagi...

p a d u ! well done guys!

f amree berkata...

encik marilah kembali... untung kau pegi 2pm... aku pegi 12 tghari... sabtu 2 august, rock corner kat subang parade tu takde lagi... dia suruh aku dtg petang... hangin btol... aku duduk jenjarom beb.. ingat senag nak ulang alik.. dah la muka vampire baru balik keje mlm... seb baik esoknye aku dah dpt... dan sampai hari ni aku tak dengar lagu / album lain.. KEMBALI mmg padu.. kalau tak dicalon kat AIM aku tatau la..

noble berkata...

hahaha.. akhirnya dpt gak aku beli CD KEMBALI kat angsana jb td :p

Tanpa Nama berkata...

bilalah kembali mau sampai ke tawau ni?